Fursecuri proteice

Ador fursecurile de casa, imi aduc aminte de copilarie. Sunt foarte usor de facut si mai ales foarte practice, pot fi servite la micul dejun sau ca gustare sau le poti lua cand esti la scoala sau la serviciu. Sunt sanatoase si foarte satioase.

Tip de preparare: 15 minute
Tip de coacere: 10 minute
Compozitie pentru 6 – 8  fursecuri

Ai nevoie de:
2/3 cani cu unt de arahide
2 oua
1/3 cana de zahar brun
1/2 ceasca cu sos de mere neindulcit
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingurita de miere
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
2 cani de fulgi de ovaz
3/4 cani de faina din seminte de in
1/4 lingurita de sare
4 lingurite de pulbere de ciocolata din soia
Stafide (optional)

 

1. Se incalzeste cuptorul.
2. Se amesteca ouale, zaharul brun, sosul de mere, untul
de arahide si esenta de vanilie.
3. Adauga pulberea de ciocolata, fulgii de ovaz, faina de in, sarea si bicarbonatul de sodiu.
4. Pregateste tava impreuna cu foaia pentru copt.
5. Cu o lingurita pune in tava, compozitita si orneaza-le cu stafide.
6. Se dau la cuptor pentru aproximativ 10 minute.

Sunt minunate, se pot servi cu lapte sau cu ceai, dupa preferinta.

Pofta buna!

Sursa: asociatiaveg.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s