COCOS – Noua gama de plaja Cosmetic Plant

De cand am inceput sa folosesc produsele Cosmetic Plant m-am indragostit de ele, de la prima utilizare. De curand am aflat ca au lansat noua gama de uleiuri si emulsii pentru plajaCOCOS cu ulei de cocos BIO, 0% parabeni. Daca sunteti curioase sa aflati mai multe detalii despre aceste produse, va invit sa ramaneti pe pagina.

Emulsiile si uleiurile pentru plaja pe baza de ulei de cocos BIO, 0% parabeni – protectie si ingrijire permanenta pe tot parcursul verii

Noua gama de produse pentru plaja cu ulei de cocos BIO se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa se bucure de toate beneficiile soarelui, dar sa evite intr-un mod sanatos toate pericolele care il insotesc.
Produsele pentru plaja pe baza de ulei de cocos BIO au fost concepute in asa fel, incat sa protejeze eficient pielea in timpul expunerii la soare. Atat emulsiile cat si uleiurile pentru plaja COCOS au o formula usoara si placuta, care se absoarbe rapid in piele, fara a o lasa unsuroasa.

1. Emulsie plaja COCOS SPF 30 cu ulei de cocos bio (200 ml)
Cu o combinatie de filtre organice cu spectru larg de actiune, ulei de cocos bio, ulei de masline bio, vitamina E și pantenol, emulsia pentru plaja hidrateaza, regenereaza si asigura protectia pielii impotriva radiatiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri si imbatranirea prematura a pielii.

Pret: 23 lei

2. Emulsie plaja COCOS SPF 50 cu ulei de cocos bio (200 ml)
Imbogatita cu ulei de cocos bio, filtre organice si minerale, vitamina E si ulei de masline bio, emulsia pentru plaja are proprietați antioxidante, emoliente, hidratante și asigura protectia pielii impotriva radiatiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri si imbatranirea prematura a pielii.

Pret: 25 lei

 

3. Ulei plaja COCOS SPF 6 cu ulei de cocos bio (150 ml)
Filtrele organice cu spectru UVA-UVB protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri si imbatranirea prematura a pielii. Uleiul de cocos bio, vitamina E si uleiul de masline bio au efect antioxidant și protector, hidrateaza si catifeleaza pielea.

Pret: 19 lei

 

cp_cocos_ulei_6

4. Ulei plaja COCOS SPF 15 cu ulei de cocos bio (150 ml)
Imbogatit cu ulei de cocos bio, filtre organice cu spectru UVA-UVB, vitamina E si ulei de masline bio, uleiul pentru plaja asigura protectia pielii impotriva radiatiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri si imbatranirea prematura a pielii si o hidrateaza intens.

Pret: 20 lei


Vara asta, ma tenteaza sa incerc uleiul cu SPF 15. Voua va face ceva cu ochiul din noua gama Cosmetic Plant?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s