Inghetata cremoasa de capsuni

Aceasta inghetata este naturala, cremoasa si racoritoare, perfecta pentru a fi consumata in zilele toride de vara. Daca si tu “te topesti” dupa inghetata de capsuni, te invit sa urmaresti urmatoarea reteta.

Ai nevoie de:
4 cani de capsuni proaspete
1/2 cana de suc proaspat de portocale
450g de iaurt
1 lingurita de esenta de vanilie

Mod de preparare:
1. Se adauga toate ingredientele intr-un blender si se mixeaza bine.
2. Continutul se pune intr-un recipient si se lasa la congelator pentru cel putin 3 ore.
3. Inainte de a fi servita, inghetata se amesteca cateva minute.
4. O poti decora cu feliute de capsuni sau cu orice fel de fruct.

Pofta buna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s