Noile rujuri lichide de la Maybelline Color Sensational Vivid Matte

Zilele trecute, am aflat ca noile rujuri lichide Color Sensational Vivid Matte Liquid de la Maybelline, se gasesc si la noi. Sunt disponibile online incepand cu 32 lei dar se gasesc si in magazine gen Auchan, Carrefour la pretul de 30-33 lei. Gama este disponibila in 7 nuante, perfecte pentru vara. Cel mai mult mi-au captat atentia trei nuante si anume: Nude Flush, Fuchsia Ecstasy si Rebel Red. Sunt nerabdatoare sa le testez si sper sa-mi fac timp sa ajung in magazin saptamana aceasta 🙂 Mai departe, te las sa-ti incanti privirea!

 

DETALII DESPRE PRODUS
Rujul Color Sensational Vivid Matte Liquid e imbogatit cu pigmenti saturati mati pentru o culoare intensa si finisare mata, ceara limpede care confera intensitate culorii si o baza cremoasa lichida pentru o alunecare lina. Rasfata-ti buzele cu nuante mate intense! Obtine un look indraznet fara compromisuri: baza cremoasa lichida si finisare mata!

PENTRU CELE MAI BUNE REZULTATE
Pentru un look intens aplica rujul in 2 straturi si pentru o rezistenta mai indelungata, aplica pe buze putin fond de de ten inainte de a folosi Color Sensational Vivid Matte Liquid. Astfel vei obtine si culori mai intense pentru luciul tau de buze.

Cum ti se par noile rujuri lichide de la Maybelline? Ce nuanta te atrage?

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s