FARMEC – Crema depilatoare cu Extract de Orhidee | Review

Hey! Astazi o sa va spun parerea mea depre crema depilatoare Farmec cu Extract de Orhidee. Crema este destinata pentru pielea normala, asa ca daca ai pielea sensibila, opteaza pentru cea cu Extract de Vanilie, altfel de vei alege si tu ca si mine, cu niste iritatii de toata frumusetea 🙂

INFORMATII DESPRE PRODUS

  • Crema indeparteaza cu rapiditate parul nedorit, actioneaza aproape de radacina firului de par lasand pielea neteda si catifelata. Este imbogatita cu Extract de Orhidee cu actiune calmanta si hidratanta.
  • Crema se aplica pe pielea perfect curata, fara urme de deodorant, antiperspirant, parfum sau sapun, in strat uniform si suficient de gros, astfel incat sa acopere parul ce trebuie indepartat.
  • Timpul de actionare al cremei depinde de gradul de pilozitate, de textura parului si de zona de aplicare, astfel:
    * 8-10 minute cu posibilitate de prelungire pana la 12-15 minute, daca parul nu s-a distrus, pentru picioare, brate.
    * 8-10 minute pentru axila sau zona inghinala, cu posibilitate de prelungire la 10-12 minute.
  • Crema se indeparteaza cu un burete umed sau cu o manusa de baie si se spala cu apa calduta din abundenta fara sapun.
    Parfumurile, deodorantele, antiperspirantele si produsele care contin alcool pot fi folosite doar dupa 24 ore de la depilare.

CUM O FOLOSESC
Cel mai des, o folosesc pentru a scapa de parul nedorit de pe brate. Imi umezesc bratele cu apa, dupa care aplic crema depilatoare si o las sa actioneze cateva minute. Indepartez crema, folosindu-ma de un burete umed, dupa care aplic ulei de cocos sau o crema hidratanta.

PAREREA MEA
Este mult mai eficienta, decat cea cu extract de musetel, pe care obisnuiam sa o folosesc. Parul se indeparteaza mult mai bine si are si un miros placut, in comparatie cu alte creme depilatoare de la alte branduri. Momentan, nu am folosit-o pe picioare, dar cei de la Farmec promit ca actioneaza si pe parul scurt.

UNDE O GASITI
In supermarket-uri sau online, pretul variaza intre 9-12 lei.

Din noua gama, mai fac parte alte 3 creme depilatoare, potrivite pentru diferite tipuri de piele dar si una destinata barbatilor:

 

Crema depilatoare cu Extract de Zmeura – pentru pielea adolescentelor
Crema depilatoare cu ulei de Argan – pentru pielea deshidratata
Crema depilatoare cu Extract de Vanilie – pentru pielea sensibila
Crema depilatoare Extract de Boswellia Serrata – destinata barbatilor

Voi ce crema depilatoare ati incercat din noua gama?

3 thoughts on “FARMEC – Crema depilatoare cu Extract de Orhidee | Review

  1. Crema nu am încercat-o, însă benzile de la farmec pentru fata sunt foarte bune, le-am folosit si chiar au efecte imediate. Nu imi irita pielea, rezultatul fiind destul de ok.
    O zi frumoasa 🌞😘

    Like

Leave a comment